На врвот

Здравје на жените

Женско сексуално подобрување - Само почувствувајте повеќе!

Што е Виагра за мажи, исто то е и Ловегра или Воменгра за жени. Иако на почетокот може да изгледа контраинтуитивно, тоа е всушност реалност. Истражувања на активната состојка Силденафил Цитрат покажа дека не само што ја зголемува ерекцијата кај мажите, туку ја зголемува и чувствителноста на женските генитални органи.

Ако го погледнете повнимателно, нема ништо нелогично во тоа. Ерекцијата кај мажите се базира на циркулацијата на крвта во еректилното ткиво, а Виагра ви овозможува да го оптимизирате протокот на крв во областа на гениталиите. Изменет лек за жени, значи зголемена чувствителност на вагината. Поради зголемениот проток на крв, сензациите се сериозно зголемени, што значи дека се зголемува сексуалното задоволство, како и оргазмите значително зголемени.

Дури и жени кои не се во состојба да постигнат оргазам или имаат потешкотии во постигнување оргазам, можат повторно да доживеат нормално сексуално задоволство преку женско сексуално подобрување. Ако одлучите дека сакате повеќе задоволство, повеќе чувства и поинтензивен оргазам, тогаш Ловегра е она што ви треба.

Многу жени нарачуваат ефтина Ловегра и Воменгра од нашата аптека, откако ќе ги испијат овие таблети, нивниот сексуален живот ќе се подобри.

Lovegra

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe