На врвот

Cialis Super Active 20mg

 
4.85 / 3261 Прегледи на клиенти
3261 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2892)
4 Sвезди:
  
(267)
3 Sвезди:
  
(88)
2 Sвезди:
  
(9)
1 Sвезда:
  
(5)
Погледнете ги сите 3261 прегледи
 
Cialis Super Active
Дозирање: 20mg
Активна состојка: Tadalafil
Производителот: Dharam Distributors / Fortune Healthcare
Должина на проектот: 36 до 72 часа
Како да се земе: 15-20 минути пред секс


Откривањето на импотенција може да биде предизвик, особено ако не сте свесни за неговите симптоми. Слаба или мека ерекција е најочигледниот показател на проблеми со ерекцијата. Од дополнително значење е да проверите дали ви треба подолго време да ја постигнете ерекцијата, што обично зема од 30 секунди до 2 минути. Ако забележите дека ви треба подолго, време е да размислите за употреба на Cialis Super Active. Штом разговарате со својот лекар, можете да започнете со земање на лекот истиот ден. Не губете време, разговаравајте за Cialis Super Active со својот лекар денес.

 

Cialis Super Active 20mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Cialis Super Active 20mg 10 апчиња DEN3261 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 20 + 4 апчиња DEN5413 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 30 + 6 апчиња DEN7508 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 60 + 8 апчиња DEN13500 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 90 + 10 апчиња DEN18413 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 120 + 16 апчиња DEN22400 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 180 + 20 апчиња DEN30573 Додади го во кошничка
Cialis Super Active 20mg 270 + 30 апчиња DEN38773 Додади го во кошничка

Истражувањата покажуваат дека повеќе од 60% од мажите имаат проблеми со ерекцијата во некој момент од својот живот. Додека некои проблеми се едноставни и повеќе лекувливи, како ментални проблеми, проблеми со врската, алкохол или дрога, други бараат посериозен пристап. Cialis Super Active е лек што може да се користи за лекување на овој проблем. Содржи високи концентрации на Тадалафил и други компоненти кои гарантираат долга и брза ерекција, промовирајќи силна инфлуенца на пенисот.

Што е Cialis Super Active?

Cialis Super Active е генерички лек еквивалентен на Viagra, со Тадалафил како главна состојка. Овој лек се користи за зголемување на ниво на тестостерон, стамина и одговор на стимулација. Исто така има ефект на вазодилатација и зголемување на производството на сперма. Целта на земање на овој лек е постигнување на подобро сексуално искуство со добивање и оддржување на ерекција.

Планирањето на секс околу времето на активност на медикаментот може да биде неудобно и фрустрирачки. Според последното истражување, жените изјавуваат дека го губат својот нагон кога чекаат своите партнери, со просечно време од 15 минути пред да им падне интересот и се исчезне возбудувањето. Ова може да биде проблематично бидејќи некои жени признаваат дека го напуштаат својот партнер во таквите ситуации. Cialis Super Active го решава овој проблем и гарантира дека нема да ги пропуштите ниту една можност.

Produit connexe

Cenforce 100mg

Kamagra Polo

Kamagra Oral Jelly

Cialis Generichki

Apcalis SX Oral Jelly

Levitra Generichki

Kamagra

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe