На врвот

Cialis Original 20mg

 
4.88 / 2223 Прегледи на клиенти
2223 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2064)
4 Sвезди:
  
(65)
3 Sвезди:
  
(91)
2 Sвезди:
  
(2)
1 Sвезда:
  
(1)
Погледнете ги сите 2223 прегледи
 
Cialis Original 20mg
Дозирање: 20mg
Активна состојка: Tadalafil
Производителот: Eli Lilly
Должина на проектот: До 36 часа
Како да се земе: 30 минути пред секс


Циалис е лек произведен од Lilly Deutschland GmbH кој се користи за лекување на еректилна дисфункција (немоќ) кај возрасни мажи. Лекот содржи Тадалафил, кој е класификуван како инхибитор на PDE-5. Тадалафил помага на луѓето со еректилна дисфункција да ја зголемат својата способност за ерекција со опуштање на крвните садови во пенисот, што овозможува поголем проток на крв во пенисот и резултира во подобра ерекција. Важно е да се напомене дека сексуална возбуда е неопходна за да се случи ова, бидејќи Тадалафил сам по себе нема афродизијачки ефекти.

 

Cialis Original 20mg 20mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Cialis Original 20mg 20mg 4 апчиња DEN2461 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 8 апчиња DEN3616 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 12 апчиња DEN4591 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 14 + 2 апчиња DEN5612 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 22 + 2 апчиња DEN7573 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 34 + 2 апчиња DEN10785 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 48 + 4 апчиња DEN13170 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 64 + 4 апчиња DEN16071 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 76 + 4 апчиња DEN18709 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 92 + 4 апчиња DEN22156 Додади го во кошничка
Cialis Original 20mg 20mg 120 + 8 апчиња DEN29149 Додади го во кошничка

Времетраење на дејство на Циалис

Циалис останува ефикасен до 36 часа по ингестија. Меѓутим, ова не значи дека ерекцијата ќе трае цели 36 часа. Ерекција ќе се случи само додека сте сексуално стимулирани и ќе исчезне откако ќе свршите или кога повеќе нема да сте сексуално стимулирани. Со обновена сексуална стимулација, може да се постигне повторна ерекција.

Ефикасност на Сиалис

Истражувањата за ефикасноста на Сиалис вклучуваат повеќе од 1,000 пациенти и покажуваат статистички значајно подобрување во способноста на испитуваните да добијат ерекција. Со употреба на Сиалис, пациентите можат да имаат сексуален однос до 36 часа по земање на таблетата. Во споредба со пациентите кои земаа плацебо, пациентите кои земаа Сиалис можеа да добијат ерекција исто така и во рок од 16 минути по земање на таблетата и да ја задржат до успешно завршување на сексуалниот однос. Ефикасноста на Тадалафил е потврдена и во други истражувања. Во мета-анализа од 2013 година, тадалафилот е пронајден да биде најефикасниот лек во споредба со другите PDE-5 инхибитори.

За да го идентификувате оригиналниот Сиалис, погледнете ја сериската бројка што е видливо испечатена на опакувањето на лекот, обезбедено од производителот Лили. Можете да ја верификувате сериската бројка на веб-страницата на производителот. Освен сериската бројка, постојат и други нагодби на опакувањето кои можат да ви помогнат да го идентификувате оригиналниот лек. Имаме компилирано и дополнителни информации, за да се осигурате дека добивате оригинален Сиалис од Лили.

Produit connexe

Levitra Generichki

Kamagra Fizz

Suhagra

Viagra Generichki

Apcalis SX Oral Jelly

Cialis Generichki

Vidalista 20mg

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe