На врвот

Lovegra

 
4.86 / 2861 Прегледи на клиенти
2861 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2562)
4 Sвезди:
  
(195)
3 Sвезди:
  
(97)
2 Sвезди:
  
(7)
1 Sвезда:
  
(0)
Погледнете ги сите 2861 прегледи
 
Lovegra

Толкувања со интимноста можат да ги искусат и мажите и жените. Жените, посебно, можат да патат од недостаток на либидо или органички аномалии што го спречуваат возбудувањето, што може да влијае на нивната способност да уживаат во интимните среќи. Меѓутоа, постои решение за овие проблеми: Ловегра, позната и како виагра за жени. Иако е медикамент кој често се заобиколува, неговите потенцијални предности се препорачливи, бидејќи овозможува на жените да продолжат нормален интимен живот и да го подобрат своето самопочитување.

 

Lovegra 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Lovegra 100mg 4 апчиња DEN1536 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 8 апчиња DEN2408 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 12 апчиња DEN3160 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 20 апчиња DEN4293 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 30 + 2 апчиња DEN6228 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 60 + 4 апчиња DEN10540 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 90 + 6 апчиња DEN14694 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 120 + 8 апчиња DEN17230 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 180 + 8 апчиња DEN22670 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 240 + 12 апчиња DEN26953 Додади го во кошничка
Lovegra 100mg 360 + 12 апчиња DEN38266 Додади го во кошничка

Lovegra 100mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Lovegra 100mg 4 таблети €26.20 €24.95 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 8 таблети €41.09 €39.13 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 12 таблети €53.92 €51.35 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 20 таблети €73.24 €69.75 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 30 + 2 таблети €106.25 €101.19 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 60 + 4 таблети €179.81 €171.25 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 90 + 6 таблети €250.69 €238.75 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 120 + 8 таблети €293.95 €279.95 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 180 + 8 таблети €386.77 €368.35 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 240 + 12 таблети €459.83 €437.93 Додади во кошничка
Lovegra 100mg 360 + 12 таблети €652.84 €621.75 Додади во кошничка

Што е Ловегра, виагра за жени?

Ловегра го содржи истото фундаментално средство, силденафил, што се наоѓа во Виаграта и Силденафилот, два популарни медикаменти за машка сексуална дисфункција. Оваа состојка предизвикува поток на крв преку целото тело, што може да обезбеди предност за жените во поглед на возбудувањето. Иако може да звучи забунето да се запрашува што се случува кога жена зема женска виагра, што не е дизајнирано да се адресираат пенисни ерекции поради биолошки причини, стручњаци предлагаат дека едноставно ја подобрува циркулацијата на крвот со лесни нијанси.

Кога неменопаузалните жени земаат Ловегра, медикаментот зголемува крвниот проток, што ги прави нервните завршетоци на ерогените зони посебно осетливи. Оваа зголемена осетливост ја зголемува сексуалната желба, што го прави полесно да се достигне уживање при интимните средби. Важно е да се напомени дека Ловегра не е афродизијак и бара претходна сексуална збудливост.

Како правилно да се земе силденафил за жени

За оптимални резултати, се препорачува да се земе Ловегра 45 минути пред сексуалната активност. Ако се појави спонтана ситуација, медикаментот може да биде ефикасен и ако се земе 30 минути пред се. Важно е да се консумира целата таблета и да се избегнува гризењето, разделувањето или дробењето на таблетата со забите.

Колку долго трае ефектот на женскиот виагра?

Многу жени кои имаат проблеми со збудливост се питаат колку долго трае ефектот на Ловегра. Медикаментот може да обезбеди задоволителна сексуална активност во период од четири до шест часа, што е доволно време за уживање во својата сексуалност. Моментално достапната доза на Ловегра е 100мг, што е доволно за повеќето жени да уживаат во сексуални средби. Бројот на таблети во пакетот може да варира од 10 до 90, со 20-таблетни пакети кои се најпопуларни.

Produit connexe

Kamagra Oral Jelly

Apcalis SX Oral Jelly

Cialis Generichki

Levitra Generichki

Kamagra

Suhagra

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe