На врвот

Vidalista 20mg

 
4.90 / 2872 Прегледи на клиенти
2872 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2684)
4 Sвезди:
  
(84)
3 Sвезди:
  
(95)
2 Sвезди:
  
(9)
1 Sвезда:
  
(0)
Погледнете ги сите 2872 прегледи
 
Vidalista 20mg

Видалиста 20мг е високо ефикасен лек за третирање на еректилна дисфункција. Содржи 20мг од активната состојка Тадалафил и е генеричка верзија на Сиалис 20мг, кој припаѓа во категоријата на лековите PDE5 инхибитори. Здравствените експерти често го препишуваат Видалиста 20мг на мажите кои страдаат од еректилна дисфункција.

 

Vidalista 20mg 60mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 60mg 10 апчиња DEN2489 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 20 апчиња DEN3961 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 30 + 2 апчиња DEN5152 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 60 + 4 апчиња DEN8757 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 90 + 6 апчиња DEN11873 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 120 + 8 апчиња DEN14500 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 180 + 10 апчиња DEN18904 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 270 + 10 апчиња DEN27056 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 60mg 360 + 10 апчиња DEN34444 Додади го во кошничка

Vidalista 20mg 40mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 40mg 10 апчиња DEN2281 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 20 апчиња DEN3591 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 30 + 4 апчиња DEN4526 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 60 + 6 апчиња DEN7907 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 90 + 6 апчиња DEN10345 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 120 + 8 апчиња DEN12496 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 180 + 10 апчиња DEN16741 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 270 + 10 апчиња DEN23074 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 40mg 360 + 10 апчиња DEN28850 Додади го во кошничка

Vidalista 20mg 20mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 20mg 10 апчиња DEN1901 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 20 апчиња DEN3303 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 30 + 4 апчиња DEN4108 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 60 + 6 апчиња DEN7109 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 90 + 6 апчиња DEN9340 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 120 + 8 апчиња DEN11359 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 180 + 10 апчиња DEN15340 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 270 + 10 апчиња DEN20238 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 20mg 360 + 10 апчиња DEN25800 Додади го во кошничка

Vidalista 20mg 10mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 10mg 10 апчиња DEN1896 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 20 апчиња DEN2912 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 30 + 4 апчиња DEN3823 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 60 + 6 апчиња DEN6388 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 90 + 6 апчиња DEN8825 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 120 + 6 апчиња DEN10776 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 180 + 8 апчиња DEN14301 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 270 + 10 апчиња DEN18638 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 10mg 360 + 10 апчиња DEN23454 Додади го во кошничка

Vidalista 20mg 5mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 5mg 10 апчиња DEN1774 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 20 апчиња DEN2535 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 30 + 4 апчиња DEN3234 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 60 + 4 апчиња DEN5193 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 90 + 6 апчиња DEN6998 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 120 + 6 апчиња DEN8025 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 180 + 10 апчиња DEN9639 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 270 + 10 апчиња DEN12425 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 5mg 360 + 10 апчиња DEN16185 Додади го во кошничка

Vidalista 20mg 2.5mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vidalista 20mg 2.5mg 10 апчиња DEN1721 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 20 апчиња DEN2459 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 30 + 4 апчиња DEN3136 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 60 + 4 апчиња DEN5037 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 90 + 6 апчиња DEN6788 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 120 + 6 апчиња DEN7784 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 180 + 10 апчиња DEN9349 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 270 + 10 апчиња DEN12052 Додади го во кошничка
Vidalista 20mg 2.5mg 360 + 10 апчиња DEN15699 Додади го во кошничка

Еректилната дисфункција е распространет проблем со кој се соочуваат милиони мажи низ светот. Видалиста 20мг е популарен меѓу мажите со овој проблем поради неговата брзодејствувајна и ефикасна природа. Подолу се наведени некои кључни точки за запомнување пред употреба на овој лек.

Што е Видалиста 20мг?

Видалиста 20мг е лек кој се користи за третирање на еректилна дисфункција кај мажи. Еректилната дисфункција е сексуална дисфункција која предизвикува неспособност за добивање и одржување на цврста ерекција. Лекот содржи Тадалафил, кој регулира PDE5 ензим во пенисот и подобрува крвниот проток низ него. Кога сте сексуално возбудени, Видалиста 20мг помага во опуштањето на крвните садови во вашето машко достоинство, овозможувајќи му на крвта да тече до него. Овој лек е инхибитор што се користи за третирање на импотенцијата и помага на индивидуите да постигнат ерекција.

Видалиста 20мг е одлична затоа што ја подобрува циркулацијата на крвта низ целото тело. Инхибиторниот компонент на формулата ја опушта мускулатурата околу пенисот, овозможувајќи поголем проток на крв преку него, што резултира со подолга ерекција. Компонентата PDE5 инхибитор во овој медикамент го прави ефикасен за лекување на зголемената простата.

Производител

Centurion Laboratories of India треба да биде пофален за производството на овој медикамент, кој функционира добро за лекување на еректилна дисфункција и зголемена простата. Видалиста 20мг направи значаен напредок во животот на мажите кои страдаат од овие типови на проблеми.

Употреба на Видалиста 20мг

Видалиста 20мг е најдобриот медикамент за третман на машки сексуални проблеми, како и за проблемите со зголемената простата кај мажите. PDE5 инхибиторот во овој медикамент го прави ефикасен избор за третман на овие проблеми.

Како да го земам?

Докторите препорачуваат земање на Видалиста 20мг на уста, што значи големење на медикаментот. Нема друг начин да се земат овие таблети. Кога ќе го ставите таблетата во устата, треба да ја големите со вода.

Produit connexe

Kamagra

Cenforce 100mg

Kamagra Polo

Suhagra

Kamagra Oral Jelly

Apcalis SX Oral Jelly

Kamagra Fizz

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe