На врвот

Kamagra Gold

 
4.88 / 2681 Прегледи на клиенти
2681 Прегледи
5 Sвезди:
  
(2454)
4 Sвезди:
  
(143)
3 Sвезди:
  
(83)
2 Sвезди:
  
(1)
1 Sвезда:
  
(0)
Погледнете ги сите 2681 прегледи
 
Kamagra Gold
Дозирање: 100mg
Активна состојка: Sildenafil
Производителот: Spark Lifesciences, SC India Pharma, Roots Life Care, Ajanta Pharma, etc
Должина на проектот: До 4 часа
Како да се земе: 30-60 минути пред секс


Kamagra Gold 100, создаден од Ajanta Pharma, е медикамент дизајниран да го третира еректилната дисфункција и импотенцијата кај мажи. Неговиот активен состојок е силденафил цитрат, истото состојание кое е присутно во Виагра, кое ефективно зголемува ерекција на пенисот при сексуално возбудување.

 

Kamagra Gold 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Kamagra Gold 100mg 12 апчиња DEN3261 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 20 апчиња DEN5046 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 32 апчиња DEN7107 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 60 + 4 апчиња DEN11801 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 84 + 6 апчиња DEN15500 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 120 + 6 апчиња DEN19386 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 180 + 6 апчиња DEN25602 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 100mg 360 + 6 апчиња DEN49233 Додади го во кошничка

Kamagra Gold 50mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Kamagra Gold 50mg 12 апчиња DEN2773 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 20 апчиња DEN4289 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 32 апчиња DEN6041 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 60 + 4 апчиња DEN10031 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 84 + 6 апчиња DEN13175 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 120 + 6 апчиња DEN16478 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 180 + 6 апчиња DEN21762 Додади го во кошничка
Kamagra Gold 50mg 360 + 6 апчиња DEN41848 Додади го во кошничка

Ефекти на силденафил

Кога се користи според препорачаните упатства, силденафилот може да помогне на мажите да ги преодолат многуте проблеми со ерекција. Ова е поради неговата способност да ја зголемува крвната проточност и да ја намалува затканатоста на вените, што овозможува природна здравина на пенисот без пречки.

Препорачана употреба на Камагра

Земете го медикаментот околу 30 минути пред сексуална активност, а ефектите ќе траат од 4 до 6 часа. Запомнете дека медикаментот функционира само кога има сексуално возбудување, затоа избегнувајте да земате повеќе од една таблета во рок од 24 часа. Големата таблета треба да се голтне целосно со вода, и не треба да се гризе или дроби бидејќи ова може да ја намали ефикасноста.

Камагра Голд 100 во Шпанија

Камагра Голд 100 е устен медикамент произведен од Ajanta Pharma, кој содржи 100 мг силденафил цитрат за третирање на проблемите со еректилна дисфункција или импотенција кај мажите. Оваа ефективна таблета за здрава ерекција треба едноставно да се голтне со чаша вода и ќе зголеми ерекција на пенисот кога има целосно сексуално возбудување.

Корисни ефекти на Силденафил Цитрат

Кога се користи според препораките на специјалист, овој лек може да помогне на мажите со импотенција да постигнат фантастични резултати. Главната активна состојка работи така што зголемува крвниот приток и го намалува заплетот на вените, што е главната причина за затекнување во природниот механизам кој води до зголемување на ерекцијата.

Препораки за земање на Камагра

Земете една таблета на ден, околу 30 минути пред намеруваната сексуална активност, и глутнете ја таблетата целосно без да ја жвацате или ја дробите. Имајте во предвид дека ефектите на лекот ќе бидат забележливи само кога ќе има сексуална возбуда, а ќе траат помеѓу 4 и 6 часа.

Produit connexe

Kamagra Fizz

Cialis Generichki

Levitra Generichki

Tadacip

Vidalista 20mg

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Polo

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe