На врвот

Priligy Generichki Dapoxetina

 
4.89 / 3343 Прегледи на клиенти
3343 Прегледи
5 Sвезди:
  
(3038)
4 Sвезди:
  
(270)
3 Sвезди:
  
(20)
2 Sвезди:
  
(10)
1 Sвезда:
  
(5)
Погледнете ги сите 3343 прегледи
 
Priligy Generichki Dapoxetina
Дозирање: 60mg
Активна состојка: Dapoxetine
Производителот: Johnson & Johnson
Должина на проектот: Ефикасно 1-3 часа по ингестијата, но понекогаш може да го задржи својот ефект до 12 часа
Како да се земе: 1-3 часа пред секс


Принциг, познат и како Дапоксетин, е медикамент дизајниран за третман на прерана ејакулација кај мажи. Неговиот активен состојок функционира слично на антидепресив со работење како ССРИ. Принциг влијае на симпатичкиот нервен систем, кој пренесува пораки помеѓу нервите користејќи серотонин.

 

Priligy Generichki Dapoxetina 60mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 10 апчиња DEN2792 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 20 + 4 апчиња DEN4532 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 30 + 6 апчиња DEN6251 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 60 + 8 апчиња DEN10730 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 90 + 10 апчиња DEN15570 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 120 + 10 апчиња DEN20003 Додади го во кошничка
Priligy Generichki Dapoxetina 60mg 180 + 10 апчиња DEN29000 Додади го во кошничка

Земањето на Принциг може да ја зголеми контролата на ерекцијата кај мажот и да ја продолжи времето пред ејакулација. Извештаите покажуваат дека медикаментот може да доведе и до зголемен физички и ментален задоволство. Овој пораст на самодоверба може да помогне во подобрувањето на врските засегнати од прерана ејакулација. Но, е важно да се забележи дека нема медикамент без побочни ефекти.

Принциг може да се земе од мажи во возраст помеѓу 18 и 64 години.

Принциг е соодветен за мажите во возраст помеѓу 18 и 64 години. Тој е брзодејствувачки медикамент и треба да се земе еден до три часа пред сексуална активност. Принциг доаѓа во таблет форма и треба да се голтне целосно поради горчлив вкус. Обично започнува со доза од една 30-милограмска таблета, која може да се зголеми на 60 милиграми, ако е потребно. Принциг обично трае еден до два часа по земање и може да предизвика сонливост.

Како функционира?

Priligy дејствува со блокирање на серотонинот, што ги спречува нервите да сигнализираат на телото да ејакулира. Неговата рецепта се креира во опсег од 30-60 мг, со 3, 6, 9 или 12 таблети по опакување. Не се препорачува да се зема Priligy секој ден и треба да се земе само кога е потребно, најмалку 2-3 часа пред сексуалната активност. Priligy не се смета за лек кој може да створи навика.

Produit connexe

Cialis Generichki

Vigora

Vidalista 20mg

Kamagra Fizz

Kamagra

Tadacip

Apcalis SX Oral Jelly

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe